Kepala baby masih blum pusing

Ada tak tips utk bgi baby berpusing kpla ke bawah. Risauuuu 🥴 sebab harini 11.10.22 dah masuk 31w5d #bantusharing #pleasehelp Edited : alhamdulillah checkup baru ni 33w kpla baby dh di bWah. Thankss smua utk sharing kalian 🥰

4 Balas

Jgn risau Sy pon haritu 28w elok kepala kt bwh Masuk 32w dia pusing ke atas Nurse ckp selagi masih ada ruang dia akan pusing2 Last 36w dia akan kembali dlm kedudukan dia. Doa byk2 ya momy…

31w awal lagi banyak ruang. Paling last pun sebelum 36w dia pusing kebawah.

Lama lagi. Bb ada masa utk pusing lagi xyah risau sgt.

orang kat time solat tu kene sujud lama sikit .