nak tahu

Ada tak sini yg still mc dara tapi dah mengandung ? Cm mna nk bersalin nnti ye ??

21 Balas

Am kompiuss siis😂😂😂😂😂 mngndung tp mc dara.. agak2 la nak menipu masih dara tp da mngndung..😂.. jd sepa yg bt baby tu dlm perut klu msih dara? Xde dara nya klu da tebuk lubang tu

Buat je buku pink dkt kk.. Xyah nk pkir ape org ckp.. Smua org pnh buat silap. Either u dh kawin or blm ank dlm kndgn x slh.. So just do the best for ur baby..

kalau dh mengandung dh tkde dara dik..mgkn mksd awak belum nikah n mengandungkn.. tkpe bukak buku pink okay.. pape pn baby tk slh

Msj kat sini jgn guna ayat wechat😅 Lagipun klau mengandung tu maknanya dh tak ada dara tu. Walaupun belum nikah.

Maksud awak belum kahwin ye? Pegi je but buku pink dekat kerajaan, tak ada masalah pun.. Umur awak berapa ye?

Mc dara tu muda lagi dh mengandung ke ap...blm nikah lagi ke setahu sy blh je bersalin mcm biasa

4y ago

Boleh je.. Baby first sy umur 16 dah buat buku

dah mengandung xde mc dara dah😅.. g je buat buku pink..boleh je kalau x kahwin lg.

Mungkin maksudnya belum nikah tp dh mengandung. Buka je buku pink

Hahahaha ... kelakorr pulokkk mokcik baca dik weyyy!!!

Kalau da mengandung, xda dara suda tu..