Sakit gigi 14weeks

Ada tak sini mommies yg sakit gigi sehingga perlukan rawatan akar? Saya 14weeks. Dentist luar kata tak sesuai sebab nanti bius bahayakan baby. Tp dentist di kk advise suruh buat jugak sementara kandungan 4-6bulan ni, utk elakkan sakit yg lebih teruk. Mcm mana ye🥹

1 Balas

sama la kite sis tngah menahan sakit gigi better buat je dripd sakitnye tak hilang² nnti disebabkn menahan sakit terlalu lama kite plk yg stress