Bleeding/Spotting

Ada tak sesiapa yang ada pengalaman spotting on off dan kadangkala keluar banyak juga bila buang air kecil? #11weeks

2 Balas

sy bleeding masa bulan puasa aritu..dekat 3 minggu lebih...pergi check kt klinik alhamdulillah baby ok..cuma kna bnyk bed rest..

5y ago

xda rawatan..ubat kuat rahim pon xbg...dy pesan bed rest n jgn buat keje berat..lpas raya klu bleeding lg kna pergi check up lg..alhamdulillah lpas raya bleeding xda dh..skarang dh 17 weeks..baby sihat n aktif

Sy masa kandungan 12w kebawah.