Baby kecil dalam kandunganq

ada tak sesiapa pernah macam saya? Normal ke eh? Semalam sy jumpa doctor & doctor tu ckp baby kecil dan beratnya tak mengikut minggu dalam kendungan. Sy 31 week 5 day & berat baby dalam 1.5kg/ 1.7kg macam tu tak ingat doktor cakap brp 😅 . Hmmm sy terus down bila dr cakap camtu . Skg kena follow dr untuk checkup . Hmmm#pleasehelp #firstbaby #firstmom #downsgt2

9 Balas

sy scan 33 weeks berat baby 1.9kg. bila tengok apps ni punya berat baby n usia kandungan ok je. doc pun cakap ok. jgn risau sis. nanti berat baby naik tu 🤗