Tangan kiri kebas

Ada tak sesiapa macam saya.. 37week.. tangan kiri tiba2 kebas.. 4 jari rasa kebas sangat.. xtahu kenapa tiba2 jadi macam tu.. dah cuba urut tapi masih sama..

2 Balas

Saya sis. Dari 7 bulan tgn kiri saya, 3 jari pertama ni kebas. Tgn kiri ni la nak cebok ke apa 🤣. Memang tak berasa apa. Nak korek idong ke lagi la tak syok. Pasal deria rasa tak de.Ada doc kata, lps bersalin baru baik.

mungkin kena carpal tunnel syndrome, boleh try search exercise tangan berkaitan sindrom tu utk kurangkan kebas