Pregnant sebelum tarikh period

Ada tak sesiapa kat sini yang double line atau pregnant sebelum period? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

10 Balas

hormon hcg xperlu tunggu lewat period baru upt detact. bila benih dh selamat mendarat dlm rahim,start situ la hormon pregnant akan mula bekerja. estimate benih lekat dlm DPO7-DPO9 . bagi yg mmg jenis track perjalanan period mcm geng ttc selalu buat,jd xda masalah sgt bab ni. yg selalu problem yg xpnah ambi tau pe"el period cycle dia sendri . p/s: ambik ilmu saja,jgn pertikai bab gaya bahasa sebab sy bukan penulis buku. dulu skolah xambk sastera🤭🤭🤭

10mo ago

haha. comel siap ada pesanan🙈

Boleh check. Tapi kena guna first urine bangun tido awal pagi. Saya 5 hari sebelum sepatutnya period dah dapat double line tapi line tersangattt lah samar. Repeat selang 2 hari baru line makin pekat 😊

sy msa ank slung 3 hari sblom priod dh naik double line.nia ank no 2 hri patut priod sy cek trus naik double line jgak.tp klau nk btul2 yakin tggu lewat 2 mggu.tp sy jnis xsabar 🤭

saya period tapi keluar sikit jer mcm darah sngkut lpstu lama lama period tuh xde lpstu lama lama check upt dpt tahu pregnant sbb sakit perut snggt

10mo ago

sakit perut mCam mana tu sis

saya double line 5hri sebelom period. tpi tdk alah atau krem kt perut atau sakit breast pon. blom g cnfirm kt klinik. tpi upt mmng positif

saya 5hari sblm period cek upt then msih samar" . alhamdulillah skrg tggu hari nak bersalin

2nd baby test upt 5hari awal sebelom delay period. sekarang 2nd baby dh 7m

Saya 1 weeks sebelum lewat period dah detect double line terang..

Saya🙋🏻‍♀️4 days before expected menses.

saya, day past ovulation ke-7 dah dapat double line