Tekak tak selesa

Ada tak sesiapa kat sini time pregnant, tekak asyik berkahak je. Memg tak selesa betul 😣 pastu bila kita beria nak keluar kan kahak tu mulaa laa sampai nak termuntah 😩😩 #pleasehelp #advicepls #pregnancy #bantusharing

2 Balas

Sama sis. Saya alahan dkt makanan dh hilang tapi sekarang ni setiap pagi muntah kahak pulak. Memang wajib muntahkan kahak dulu kalau tak makanan yg saya makan nnti akan termuntah sekali dgn kahak tu. tak tahu mcm mana nak kurangkan kahak ni 😪

3y ago

Tulaa sis , sy tiap malam batuk punya laa nak buang kahak nii . Sebab tak selesa nak tidur . nnti sy nak try beli ubat cair kahak . Mnatau kan , tapi setakat ni sy letak vicks je dekat tekak. Okay sikit laa rasa

sama lar ngn sy..tekak nie rase berkahak jer...lg2 lps mkn terasa ade kahak...bile g kt sinki nk buang kahak termuntah sekali ngn mknan yg dimkn td tu...trs x lme tu lapo semula...😁