9 bulan pregnant tengok wayang

Ada tak sesiapa kat sini seminggu sebelum due pegi tengok wayang? 😂

8 Balas

sy baru tgk wyg tghhr td, 32w. teringin lama sgt dh x tgk since sblum start puasa. alhamdullillah x ada apa2 yg x diingini jd. cuma tulah baby xduk diam. rasa kesian pun ada, ganggu dia tido 😆

33 weeks.. baru tengok smlm dgn husband.. so far okay je alhamdulillah cuma baby kicking non stop maybe sbb sound system kuat sgt kot.. baby attract dgn bunyi 😄😄

saye nak masuk 36minggu , baru tgk transformers selasa lepas🤣 baby asyik tendang je sakit perut2😂

Saya pun pergi tengok wayang time 32 weeks, tapi baby tendang2 maybe sebab kuat sangat bunyi. Hehe

sy baru lepas tgk wayang minggu lepas,masa 36 minggu😁

Saya🙋🏻‍♀️ 2minggu sebelum hehe

11mo ago

Seingat saya takde apa2 masalah. Cuma sakit pinggang sebab duduk lama je hahaha

Baru je smlm g wayang 🤣🤣🤣

Baru lepas tengokk wayang 36weeks