Dah lepas EDD tapi belum beranak🥺

Hi ada tak sesiapa dah lepas 40 minggu. Saya hari ni dah 40 minggu 1 hari. Agak risau sikit bila baby tak keluar lagi. Doakan saya ye mommy. Ada tak sesiapa yang kandungan dah overdue tapi masih belum keluar lagi. Boleh share pengalaman tak?☺️ #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

saya pun edd 7/6 . saya dah turun darah 5 hari . bukaan 1cm je pegi hosp tp kena balik dulu. contraction kejap ada kejap hilang . sampai skrg baby tknak keluar

12mo ago

Yekee, saya pun dah turun darah, tapi takde sakit contraction. Jadi perlu ke pergi hospital?