Dah lepas EDD tapi belum beranak🥺

Hi ada tak sesiapa dah lepas 40 minggu. Saya hari ni dah 40 minggu 1 hari. Agak risau sikit bila baby tak keluar lagi. Doakan saya ye mommy. Ada tak sesiapa yang kandungan dah overdue tapi masih belum keluar lagi. Boleh share pengalaman tak?☺️ #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

saya pun edd 7/6 . saya dah turun darah 5 hari . bukaan 1cm je pegi hosp tp kena balik dulu. contraction kejap ada kejap hilang . sampai skrg baby tknak keluar

12mo ago

Yekee, saya pun dah turun darah, tapi takde sakit contraction. Jadi perlu ke pergi hospital?

kita sama 🥹 masih takde tanda tanda nak bersalin . check cm pun tk bukak lagi . 14 hb dah kena serah diri . semoga dipermudahkan segala urusan 🤲

12mo ago

Ameen semoga dipermudahkan urusan kita berdua

sy bersalin 41w dgn induce. alhamdulillah bby sihat, jaundice xlama

12mo ago

Yeke thank you awak tenang hati saya dengar, awak bersalin normal ke? Berat baby berapa?