REPEAT SCAN 3 KALI MASIH KOSONG

Ada tak sama mcm sy.. Harini dh msuk 3 kali scan masih kosong.. Kata dktor kandungan masuk 7 mggu anggaran mcm ni sb janin belom nmpak lagi.. Cuma nmpak kantung.. Dan dktor repeat scan 2 mggu lagi.., 😌sedih je rasa.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

saya byk kli scan atas dan bawah..kantung nmpak xnmpak..makin mgecik..cet beta kenaikan xcantik,xdouble..last doc bagi injek progrestron dan bg duphaston..end up saya gugur 8w...mgkin sbb saya stress jgk sbb doc dh bgtau awal kandungan xjd