REPEAT SCAN 3 KALI MASIH KOSONG

Ada tak sama mcm sy.. Harini dh msuk 3 kali scan masih kosong.. Kata dktor kandungan masuk 7 mggu anggaran mcm ni sb janin belom nmpak lagi.. Cuma nmpak kantung.. Dan dktor repeat scan 2 mggu lagi.., 😌sedih je rasa.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

sy mcm sis gak..scan 7w xde nampak pape.. lagi sedih.. tapi alhamdulillah semua ok..skrg dah 11w.. scan ngan pakar pagi td.. twin A melompat..doktor pun ckp semua ok.. doa byk2..insyaAllah..