Bayi songsang

Ada tak pngalaman ibu kat sni dah msuk 37mnggu bayi masih dalam keadaan songsang.

6 Balas

Saya pun masa 36 minggu lebih. Tapi baby jenis dengar cakap baba dia. Setiap mlm baba dia suluh kat tempat laluan tu, suruh dia ikut lampu tu. Hari saya checkup kat KD baby melintang. Malam tu baba dia pujuk. Lepastu esok scan kat hospital dia dah kepala kat bawah. Esok nya pulak ada scan kat KK, tetiba doctor kata baby dah masuk laluan. Alhamdulillah dlm masa 3 hari je baby ubah posisi. Kena pandai pujuk dia 😅 Saya tak dapat sujud sbb mengah sangat perut terlampau besar. Hanya pujuk baby dan berdoa je saya mampu buat. Squats dan enjut2 atas gymball

2y ago

Gelap kan bilik. Suluh guna lampu suluh kat bawah perut tu. Pastu pujuk baby…