Bayi songsang

Ada tak pngalaman ibu kat sni dah msuk 37mnggu bayi masih dalam keadaan songsang.

6 Balas

Saya last week warded hosp time 37w sbb baby songsang. Saya proceed utk buat ecv procedure & Alhamdulillah baby berjaya dipusingkan. Saya ikhtiar je sis, sebab before warded mcm2 cara buat bagi dia pusing naturally tapi doc kata ruang dah sempit. Time buat ecv tu mmg dah tawakal habis in case kena emergency czer kalau baby tak berjaya pusing. Sis cuba sujud lama2 or cuba cara lain. Kalau tak boleh juga, minta pendapat doc mcm mana.

1y ago

Saya 37minggu jugak tak jadi pusing sbb air ketuban dah kurang.. saya takut kena czer esok.. mintak doakan n bagi kata semangat kat saya