Ibu mengadung obes

Ada tak pgalam utk ibu y obes msa mgndung..jumpe pakar cerita pasal risiko melahirkan..takut rsa..doc cakap bius separuh kdg2 xdpt dilakukn oleh ibu obes so tpksa bius penuh tp risilko tggi...so nk tanya ada x ibu y obes punya pgalamn melahirkn?

1 Balas

Sy border obes. Alhamdulillah sepanjang pregnant xde mslh cuma hb low saja. Jumpa pakar sbb dh 2x misscarriage, so dktr nk pantau closely. Xde rezeki utk normal sbb bukaan slow (dh overdue) . Bius half body, everything went smooth.

2y ago

sy skrg 29week..sypun xde msalh lg setkt ni semua ok,bby ok..tp bila jumpe doc pakar bius cite mcm tu jd takut.tq kongsi pglaman