Bb susu badan obes

Ada x bb mommy y obes minum susu badan..penyebab pe ye kalau jd camtu..sbb ambik supplimen..sbb pemakanan mommy or bb sendiri y kuat menyusu

3 Balas

anak sye dah risiko berat bdan berlebihan , baru 2bulan dah 6.5kg .. sbb baby sye kuat menyusu dan susu sye pun pekat ,, hindmilk sye sikit sgt tapi foremilk mmg bnyak dan pekat .. kepekatan susu ni bergantung pd ibu juga tak boleh pukul sama rata semua susu bdn sama .. saya juga ada consume supplement untuk elak bengkak susu , pd masa sama supplements tu mengalakkan susu jadi pekat sama , sye mkn lecithin..

6mo ago

skrg baby dah 6 bulan 8kg ,, btw sye dah stop mkn lecithin tu masa baby 4 month mcmtu .. start 5month berat xnaik sgt sbb dia nk aktif ringankan badan ..

umur berapa?

10mo ago

start Dari umo sebulan