baby 1 bulan lbh menyusu setiap sejam..

Ada tak pengalaman macam ni dkt all mom dkt sini,anak 1 bulan lbh setiap jam nak menyusu,sy terpksa guna susu formula sbb baby mls nak buka mulut besar sb bhgn areola besar skit..

2 Balas

minum berapa oz? boleh try lebih kan 1oz dri quantity die minum. and awk boleh je pump ltk dlm botol kalau bby xnak bukak mulut utk direct feeding.

11mo ago

kalau susu bdn normal je bby kerap menyusu sbb susu bdn cepat hadam. and now pon cuaca agak bahangkan, so x pelik pon bby cepat haus and lapar.

bagus nya baby saya 2 bulan 60ml pun mahu dua kali minum