Hidung tersumbat saat hamil 14w4d

Ada tak mumy kat sini macam saya ,,hidung tersumbat saat hamil ,,nak tanya perlu kah saya jumpa doktor ,kamrik ade juga tnya nurse tpi tak juga dbagi jumpa doktor ,,cuma dia kata makan air lemon suam ,,#ingintahu

9 Balas

Saya tak mengandung pun hidung selalu tersumbat bila mlm. Pakai balm je sis. Ataupun rasa tak selesa sgt sis duduk, hidu balm sampai tak tersumbat. Mandi ke.

Tengah mengalami since 8 weeeks. Skrg 17 weeks. Ada baca artikel, ni salah 1 weird pregnancy symptoms. My cousin pn pernah lalui dr awal sampai bersalin.

saye pun mcm tu dulu hidung selalu sumbat..sya mkn vitamin budak² 100mg tu alhamdulillah da xda da hidung sumbat

saya sejak pregnant ni.. hidung berdarah kering. nak kata panas tp hari2 berdarah hidung. kering.

yea rasa macm tu lah ,doktor bagi ubat utk cair hingus tadi ,,

owhh saya takut bahaya sis tu yg nak tahu tu

Rasa sempit x hidung tu??

vitamin ape tu sis

tq sis