Bercuti semasa 3rd trimester

Ada tak mummy2 yg masih pergi bercuti masa kandungan mencecah 37minggu? Dan tanpa suami..hanya kawan dan anak sulung..

11 Balas

Huishh kalau sy mmg xnak dah bercuti jauh2 lg2 dh masok 9 bulan ni....SIL ajak bercuti last minute ni pon sy xnak takot la baik bersiap sedia je

klu tmpt awak brcuti tu tak jauh dri hosital ok jer hehehe kawan saya suka sgt brcuti time prut dah besr .smpai ank pun lain2 negeri 😅

sy sis...2 hari sebelum bersalin pergi bcti tp buku pink sntiase bwe.... wlwpon xlarat p asyik nk jln je...nsb bek abz bcti bru bsalin...

Bcuti kat mana? Jauh ke?? Kalau pergi beramai2, bcuti dekat je and untuk berapa hari je sy rasa ok je...

Tak. Elok jgn. Nak tiba2 nk terberanak masa tgh bercuti kan payah. Nk berjalan area dekat2 jelah

klu sya,mmg kna awal sdh kna pesan ..nk dekat2 bslin nie jgn la p bcuti..tkut apa2 tjdi ssh nnt

Better jgn.. 37weeks kandungan dh ckup matang. Bila2 boleh bersalin..

kandungan da matang da tu.. kalau blh elakkan, elakkanla..

kalau boleh elakkan sbb kandungan dh matang

nope kalau tnya doktor pun doktor x bg