Late pregnancy

Hi,ada tak mummy sini delivery 39 yrs old?Delivery normal ke apa ya?Saya pregnant after 8 yrs sebab ada PCOS.Pregnant natural tak ambil ubat.Anak first lahir normal delivery.Ini after 8 yrs pregnant anak no.2.Nevt year turn 39 yrs old.Sangat nervous.Sebab tak nak kena czer tak de orang jaga.I tak de penyakit apa2.Kindly share pengalaman mummies kalau ada pregnant Umur macam ni.tq

15 Balas

Ipar sy deliver at that age. Ok je, xde msalah apa2. Smooth je dia normal delivery, cpt bukaan & xde gunting apa2.