Makan Ayam

Ada tak mummy pregnant sni yg x bole mkn ayam? Dulu sblm pregnant mmg mknn fav. Agak2 bile ye bole hilang? Teringin nk mkn ayam tapi tk bole#ingintahu

27 Balas

lps dh bersalin selalu hilang dh slow2 alahan tu ..sye dulu xboleh langsung mkn ikan ..bau sikit pun xboleh

sama saya, 3 bulan tak boleh mkn ayam. mkn daging, ikn bilis ( ikn segar tak boleh mkn jg trus muntah)

sy pn x dpt. mkn ayam... maw masuk 9 bln kdungan bru dpt mkn ayam..... awal2 kdungan mmmg x dpt msuk

alahan tuu sis depend pada badan.Nanti habes alahan bolehlaa mula makan balik 🥰

Sama , ayam dan daging mmg xboleh nak telan.. Dulu mmg fav laa.. skg ni hmmm

saya pun kali ni tak boleh makan ayam,daging sedangkan memang fav saya...

sama lah syaa .. x boleh mkn ayam sbb rasa cam muak .. tapi ayam mcd oke

sama laaa sis msa pregnant jd tk suka mkn ayam hiduu pn dh rasa mual😅

saya pregnent dah 35weks masih x blh mkn nasi dan ayam. KFC pon x blh.

saya pn sama sis.. Lepas bersalin bru dpt mkn daging ayam .