Heart sound

Ada tak mummy kat sini yang pakai benda ni. Nak tanya benda ni betul betul function ke?? Sebab comel sangat mcm mainan😅 Ingat nak beli kalau elok.

Heart sound
2 Balas

Tak pakai sebab tiada kepentingan. Doppler ni berfungsi untuk orang yang bertauliah dan tahu guna je. Kalau kita tak tahu guna, boleh buat kita panik sebab tak jumpa jantung baby atau kita rasa macam jumpa jantung baby tapi sebenarnya tak. Itu nadi kita. So macam membazir pulak. 😅

😍