MENGIDAM TAPI BUKAN MAKANAN.

ada tak mummy kat sini mengidam macam saya? mengidam nak beli buku latihan sekolah dulu² & buat latihan? ? awal² pregnant lagi rasa nak beli. tapi tak layan pun. sebab ingat saja² je. skarang 26w teringin balik. ?

1 Balas

Sy mengidam beli buku math modern form 4 & form 5. Suami belikan sekali dgn kalkulator saintifik 🤣 at least masa warded pun tak bosan,masih boleh buat latihan math 😅

4y ago

Hahaha. Pasalnya suami tahu isteri dia ni minat math tp tk pandeii congak 🤣 dgn kalkulator dia belikan 😅