Kandungan sudah 7w tapi janin belum nampak. Then sy ada bleeding dkt pantyliner. Lsptu dr bg mkn ubt

Ada tak mummy dkt sini sama macam sy? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom

1 Balas

baby sy masa 7 weeks pn tk nmpak lagi. tpi sy tkde bleeding. in-sha allah baby awak okay je just lambat nmpak😊 skrg sy dh 31w 1d😊

3y ago

aamiin ya rabbal alamin. semoga awak pn kuat jgak❤️ jgn risau sngt. tpi klau bleeding awak makin banyak, cepat² pergi hospital tauuu. jaga diri and jaga pemakanan awak😊