Rasa nak 💩/ 💨 during intercourse

Ada tak mummies yang rasa benda ni? I 33 weeks & during intercourse ada rasa nak 💨 / 💩. Tapi bila habis, takda pun both tu. Boleh tahu why eh? #firsttimemom #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

normal lah tu.. sbb tekanan dekat area bawah tu.. ada yg sampai kena buasir.. sbb kena tekan dgn baby kat bawah tu.. bila bersama suami, bertambah tekanan tu.. nak nak kalau lasak..

Normal rasanya,. Mungkin bby kt bawah sbb tu ada rasa macam tu

sayaaaa! baru baru ni masa week 27. tak tahu kenapa jugak

Sy 37w lepas intercourse rasa nak cirit and cirit