packing barang baby ?

ada tak moms yg pack kan brg baby mcm nie jgak ? #32weeks??

packing barang baby ?
60 Balas

Sy pun pack brg mcm tu jak tapi plastik colour2 😂..senang ceter letak label..

5y ago

lgi meriahkan klau plastik colour2 😂

Smalh sis. Siap packing dlm plastik mcm ni, senang nt klau nk pakaikn

sy packing bju yg labour room je cmtu, yg lain² mcm biasa je😊

Sme la bru siap pack 32week..smga di permudahkn urusan kite semua aminn

5y ago

amin mudah2an dipermudahkan urusan kita semua 🥰 amin 🤲🏻

Adaaa ! Now sy 38w.. Tak sabar suda! ❤❤❤

5y ago

Alahai comeynya packing😍😍

Kite sama... Da 36 minggu.. Sng pack mcm ni... Suami pun xpng nnti...

5y ago

ye btul tuu klau x .. xtau mne nk bg kt nurse nnti 😅

Sy xsmpan ppe lg ni..basuh baju bby pon xlg..da 33w4d😅

5y ago

tggu penyidai dr shoppee smpai dlu..myb esok lusa..nk test pnyidai baju beby🤣😂

Baru lps bersalin.. Memang pack macam ni senang je 😀

🙋saya juga. Ank ketiga baru nk bt mcmni.. 😊#33w.

Rajinnya.. Sy 33w masukkan dlm beg je. X pnh packing mcm nie.

5y ago

terikut tgok mommy2 lain packing mcm nie 😅