Umur baby xsama bila scan

Ada tak mommy2 yg ada pengalaman bile kira kalendar dgn tarikh last period tu umur patut 9week tapi bila scan tgk 8week..jantung ada nampak n bunyi pun ada..doc sruh dtg lg 2minggu tgk perkembangan. Tapi tula risau jgk

10 Balas

saya pun sama sis, dalam app ni patut dh 9week time scan jntung ade denyutan semua.. baru 7week, doc tak suruh dtg scan semula..dr ckp dh boleh buka buku pink

mcam saya la sis scan kat kk saya dah 9m4h..bila scan kat hospital baru 7mngu 4 ary...dokter scan ad kantung ja jantung pown x ada lg..

Jarang sangat2 same.. Awk xperlu risau sbb persenyawaan tu kadang berlaku lambat.. Chill ok.. Doa banyak2

2y ago

Yeke..lega sikit dgr.tq😊

Saya pun.. patutnya dah 7w tp gi scan baru 5w.. skrg tunggu next scan.. harap ada rezeki 🥺

2y ago

Sama2 kite doa semoga semuanye baik2 je

sy da scan smlm n troz buad buku pink kluw ikot apps nie da 10w . tp scan 8w4d .

sama dgn result sy, ikut kiraan calendar 9 weeks tp doktor scan kurang 1 week

same la dgn sy . aryto mse 7w scan tp kandungan 6w

2y ago

Da scan lg ke awk?

berbeza 1/2 week tu masih normal lg..

2y ago

Yeke..xpnh ada pengalaman mcm ni.tq 😊lega sikit rasa ada org lain pun sama

sama sepatutnya dh 9w tapi scan 8w

same la dengan saya