Jarak anak belum setahun

Ada tak mommy2 sini yg pregnant time bby still baru 11 bulan lebih? Haritu terkejut sbb bila chck pregnancy test tunjuk 2line. Pdahl bby sa belum pndai jlan lgi dah pregnant pula. Murung juga lh bila ingat. Sbb sa merancang sndiri. Skrg belum buka buku pink, belum bersedia😔 ada tak mommy2 yg mcm sya? #ingintahu #bantusharing #1stimemom #ibumengandung

2 Balas

Sama la mcm saya last year... Sy mrancang sndri tp x berjaya.. Bby baru 11bln dah prgnant lg😢. Mula2 stress, tp husband bg sokongan. Dy bg kata2 semangat n positive hari2 n bnyk mmbantu... Enjoy your moment okey😍... No need to worry of. Tp after that pregnancy, sy x mrancang sndri.. Sy amik prancang . Ksian dkat kids klu rapat2 sgt.. Sbb x dpt perhatian nt😍.

3y ago

Kan sis. Dah rezeki takkan nak tolak 🥺 Sama lh sis. Klau dah branak ni nnti nak ambik ubat perancang

Ni sy anak baru 1 tahun lebih dah preggy lagi. Belum bukak buku pink lagi. Confirm kena bebel je 😅

3y ago

Harapnya kk sy pun mcm tu laa 😅