White coat syndrome

Ada tak mommy yg ada white coat syndrome? Tiap kali jumpa nurse/doc b/p naik?camna ya nk atasi?huhu

2 Balas

sy pn sme....mmg dr kecik fobia ngn dokto4 n nurse...dgr name nk g hospital or clinik mmg jntung automatically jd laju..cuak sgt...n now bp pn tggi sbb stiap kali g kk mst naik..tp cek lat rumah elok je hari2..ape nk buat ea..risau jugak...

Huhu sme ktee..baring bru result okey..rse macam relax tp bp mesti tinggi tiap kali g klinik or hospital or nurse dtg rumah..