22 weeks, berpuasa dan sakit di bahagian bawah perut

Ada tak mommy yg 22 weeks, masa puasa nak dekat2 berbuka tu, sakit dekat bahagian bawah perut? Tau tak sebab apa?#ingintahu

1 Balas

sama lah tu sebab betul2 lapar dah tu ahaha.. mengeras2 jak.. dekat2 berbuka tu saya bnyak rest jak smpai lha berbuka

2y ago

oh yeke. risau saya haha. tpi selalu usap perut cakap dengan baby supaya sabar lagi sikit je nak berbuka hahaha. kesian dia. oh sakit perut tu tengah mengeras ye?