belum period

Ada tak mommy sini yg lepas habis 1 papan pil noriday masih belum haid lg?

2 Balas

hai dear.. kalau saya makan noriday 1year xde period. stop noriday baru period. lagi pun baby BF so no worries k😊

4y ago

Tq sis. Sy risau sbb msa ank prtama sy haid tiap2 bulan. Tp yg skrg ni habis spapan blum haid lg dah lewat. Sminggu. Sblum mkn pil ni ada brsama suami. Tu yg risau 😂😂😅 Lewat nurse bg date tmujanji. So lewat jg makan pil. Huhu. Tp adakah subur lepas sbulan berpantang?

sy ritu sbulan stgh bru mai next priod 😂

4y ago

tu la ,skrg sy dah tukar brand lain pulak