pregnant with PID

ada tak mommy kat sini yg ada sejarah PID ? i pregnant 13w , and i kerap sakit . berubat cara kampung kata ada lekatan kat rahim , jadi rahim tkleh nak mengembang . jadi makin besar baby , saya makin sakit . i nk thu bby saya boleh bertahan atau tak . before this dah pernah operate , but still sakit . #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Prolapse Intervertebral Disc kn awak. Benda apa yg melekat di rahim? Kalau nk kata tulang belakang yg melekat di rahim, mcm x make sense pula. Secara logiknye, baby makin membesar, lg berat baby, mmg akan lg sakit tulang belakang kita sebab menampung berat badan kita, dan menampung berat baby.

2y ago

pelvic inflammatory disease .

masa checkup ada tanya doctor lebih detail tak pasal ni?

2y ago

doc bagi paracetamol sahaja .