alahan kulit

Ada tak mommy kat sini yang pernah kena alahan kulit masa mengandung??sejak kandungan masuk 4 bulan ni bahagian celah2 bertukar warna macam gelap...kat bahagian leher pun macam tu ....krim apa yang elok ye??☹️☹️

17 Balas

Sy xgelap tpi kulit jdi kering n pedih..tpi area kaki ja..bahagian bwah lutut ja..tpi dah ok2 skit lepas sapu losyen..losyen pun nak yg xda pewangi pla..bab try guna nivea..xtahan wangi dia..