Perut nyilu lepas melahirkan

Ada tak mommy disini pernah pengalaman perut masih nyilu lepas pantang 44hari? Beranak normal. Kadang2 setiap pagi perut rasa nyilu.

1 Balas

Ms dlm pantang ada x ketulan2 darah warna kehitaman keluar?? Klu x keluar risau darah meroyan org tua2 pnggl tu xkeluar lg.. Klu darah tu xkeluar lg bhy sbnrnya... Tkut beranak slps ni ada risiko kena rengat perut... Xpn better sis g jmpe dktr... Dktr lbh arif... Sy just ckp based on experience je... Bkan pndi mn.. Smg sgalanya baik2 aje ye sis...