Cyst early pregnant

Ada tak mommy" dekat sni ada cyst time pregnant. Sblum nhe tak ada sejarah cyst. Lepas scan doktor jumpa cyst plak . Dr. ckp saiz cyst normal tapi sya risau😓 apa penyebab cyst ya? #seriusnanya #firstmom #ingintahu

22 Balas

Saya baru je lepas operate buang cyst awal bulan 1 haritu… time kandungan 17 week.. sebab cyst membesar.. pakar takut pecah dalam perut n bahayakan nyawa ibu dan anak.. sekarang Alhamdulillah. Kandungan dah 35 weeks.