Its a BOY !!

Ada tak mommies yg mcm sy.. 17w troz tau gender.. doc siap tnjuk.. and doc lakk yg excited.. ahaha .. al maklum laa anak 1st.. bkn kte ni tak excited.. tp taktau cmne tgk nyeee.. huuu#firstbaby

Its a BOY !!
14 Balas

alhamdulillah...🥰🥰 sy pulak takut sbb nak sngt baby boy.. dah ada 2 girl.. 2 tu czer.. so yg kali ni czer + btl.. harap2 boylah.. doakan ya ibu2 semua.. kasi chancelah nak dptkan 1 boy.. tp xdpt pun xpe..redha.. ada hikmahnya..☺️☺️tp x salahkan klu kita minta doa.. mana tau ada doa ibu2 yang terangkat dan diangkat oleh Allah swt.. insyaAllah..☺️☺️

1y ago

Saya doakan utk awak moga hajat tercapai . Sama seperti saya smga hajat saya tercapai juga utk dpt baby girl utk last preggy ni 🥰 aamiin Saya bakal 4x czear .huhu doc tk bg harap dah .

uwaa!! bestnya.. alhamdulillah!! sy anak dlu memula scan dedua baby doc ckap boboy.. tp bila detail scan.. butterfly 😂 ni anak ketiga.. sy xnk dah tya boy ke girl.. tgu detail scan je baru nak tya.. betul2 teringin boboy sorang 🥹 doakan sy dan suami dapat baby boy ya kalini.. sbb mungkin ni last pregnancy sy ☺️ dah nak masuk 3x czer.. 😇

1y ago

in shaa Allah.. smoga smua nye mudahh.. aamiin

saya nanti 18weeks scan kat kk. debor pulak kalau tiba2 baby terus tunjuk. debor tapi excited. huhu. plan dengan suami nak detail scan jantina 20weeks ke atas dekat swasta sebab suami boleh tengok sekali. tapi kalau nak tunjuk pun tak apa la nak. huhu

1y ago

Sme lah kitew doc nk scan nanti 18weeks. Berdebar plk eh mcm ni.. ingatkan x kan tau gender lagi sebelom 20weeks. Aiyooo

untung sis dh nmpk..sy scan smlm 22w pn masih keliru gender..doc kata nmpk batu tp x nmpk punai..nk kata beger pn x..hihi..6t 28w nk scan lg..sy hrp kali ni dpt boy nk geng ngn si abg..dh ada 2 girl..

1y ago

in shaa Allah...aamin.. hehehee.. tak tau lakk mse g scan tu sng sgt nmpk nyeee.. ahahaha.. helok jeee pulakk tu..

setahu sy klu boy mmg boleh dpt trace awal.. pngalaman2 org keliling sy, dorg ckp baby boy dorg 16w dah nmpak pistol nya 🤭🤭 sy pun tgh preggy anak 1st .. 🥰

saya check up 18w rituh, baby dlm posisi mengiring..dia tunjuk blakang badan dia..taktau boy ke girl..dah la tgh excited nak beli baju ni 🤣🤣

sy baru scan gender smlm 18w4d.. its a girl yg di tunggu2 slepas 7tahun umur si abg nye.. excited smpai nk mengalir air mata smlm.. 🥰

1y ago

wahhh.. best nyeee

Sya pun 17w tpi tkut scan awal lgi and tkut tk nmpk😂 bila tngok awak pnya 17w dh nmpk, jdi exciteddd plak🤣

Saya dah scan masa 17w,baby kepit😅muka pun tutup dengan tangan.,berahsia sungguh la

Hihi. Saya pun tak reti tengok gambar scan. So, banyak tanya dgn sonographer dan doktor

1y ago

haaa kan.. alhamdulillah laa.. sng nk crik brg2 nyee nnt.. huu