Its a BOY !!

Ada tak mommies yg mcm sy.. 17w troz tau gender.. doc siap tnjuk.. and doc lakk yg excited.. ahaha .. al maklum laa anak 1st.. bkn kte ni tak excited.. tp taktau cmne tgk nyeee.. huuu#firstbaby

Its a BOY !!
14 Balas

uwaa!! bestnya.. alhamdulillah!! sy anak dlu memula scan dedua baby doc ckap boboy.. tp bila detail scan.. butterfly 😂 ni anak ketiga.. sy xnk dah tya boy ke girl.. tgu detail scan je baru nak tya.. betul2 teringin boboy sorang 🥹 doakan sy dan suami dapat baby boy ya kalini.. sbb mungkin ni last pregnancy sy ☺️ dah nak masuk 3x czer.. 😇

1y ago

in shaa Allah.. smoga smua nye mudahh.. aamiin