Makanan pedas.

Ada tak mommies yg masa preggy 1st trimester ni kuat makan pedas. Kalau mcm sy, sy suka sambal telur and makan dgn roti. Ada effect dkt baby tak :( sbb buat masa ni tu je yg sy blh telan. Yg bila makan take time nk muntah balik berbanding makan benda lain. #firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom

1 Balas

Kalau ikut bacaan makan pedas tu tiada masalah. Actually dia bg baby kat dlm perut varios choice of food bila dah klua nnt. Cuma pastikan telur tu cukup masak.