Kelenjar Leher

Ada tak mommies yg kene kelenjar kt leher time preggy? Now, tgh kena preggy 16weeks.. Sakitnye smpai nk telan air liur pun ssh.. Mcm mne nak bt ye? Sgt tak selesa ?

1 Balas

Saya pernah ada 3 biji ketulan di leher seawal kandungan 7 minggu. Saya Refer ke hospital dan doktor bagi antibiotik.alhamdulillah sekarang ketulan-ketulan tu dah hilang. Try la ke klinik or hospital untuk check sama ada infection or ada disebabkan lain.