Scan Perempuan Keluar Lelaki

Ada tak mommies yang ada pengalaman scan memang nampak perempuan tiba tiba beranak keluar lelaki? ? scan masa tu 19weeks 5 days. Scan kt klinik swasta. cuba share experience mcm mana boleh jadi mcm tu hehe thanks in advance!

1 Balas

Kalau scan prempuan tp keluar lelaki xpelik sgt sbb akn nmpk mcm 'beger' sbb kaki bby kepit masa scan tu...

5y ago

Ada juga terjadi...tp jarang...nmpk lelaki masa scan sbb tali pusat tu.