Air ketuban lebih

Ada Tak mommies kt cni pengalaman air ketuban lebih atau byk..Ada pe2 side effects tak

1 Balas

sy ada pengalaman air ketuban banyak.. minggu ke 27, doc check air ketuban byk, so tpaksa follow up ngan pakar di hosp.. ms tu risau gak bile bc mcm2 di internet psai air ketuban banyak tp alhamdulillah detail scan bt ms minggu ke 21, semua ok, jd kn fkr positif yg semuanya ok..bacaan gula juga ok.. minggu ke 37 scan, doc ckp air ketuban dh kembali normal and alhamdulillah minggu ke 39, 23/9 selamat lahirkan baby.. cumanya kn jaga pemakanan, fkr positif dan bykkn berdoa