Vbac delivery

Hi ada tak mommies dalam ni nak try vbac utk delivery current pregnancy n yang sama due nov 2022 ni? Ada yang dah jumpa pakar obgyn ke ? Boleh share persediaan, tips, atau apa2 info tentang tu. Sebab sy pun berharap sgt dpat vbac delivery nnt 🤲🏻

2 Balas

hai mommy. saya tak pernah cser apatah lagi nak try vbac tapi saya doakan mommy termasuk dalam 60% yang berjaya vbac ye. mommy jaga kesihatan baik baik ye. https://my.theasianparent.com/melahirkan-normal-setelah-caesar-vbac

2y ago

Amin terima kasih mendoakan 🤲🏻