Zincofer - share experience

Ada tak mommie yg makan Zincofer as ubat tambah darah hadapi cirit birit mcm saya ? Ke saya sorg je yg experience benda ni.

2 Balas

Pernah alami tapi tak tahu sebab zincofer atau bukan. Tapi ikutkan dah beberapa bulan makan zincofer tak pernah cirit birit. Cuma ada sekali tu je

2y ago

Boleh refer kt nurse cakap kena cirit birit lepas tukar so nanti nurse akan tengok acid folic yang sesuai

biase dgr zincofer bole jd sembelit.. maybe effect kt org lain2.. teruk ke cirit birit?

2y ago

Boleh tahan jugak . Sampai kadang2 buang air kecil pun terkeluar jugak 🥹