Makan nasi ayam ketika pantang , beli dekat luar ..

Ada tak mom berpantang makan nasi ayam yang beli dekat luar ketika pantang ? Selalunya nasi ayam ni letak apa ye dalam nasi dan perapan ayam? Halia serai ke? Maaf soalan remeh tapi nak tau juga sebb baby mnyusu badan kuning tak turun lagi...

4 Balas

klau pantang sebaiknya makan masakan dari rumah jee senang nak pantau pemakanan lgi lgi ank kuning, kdng dkt luar kite tak tau dia letak ramuan apa. kdng sy pun blur ni bole ke tak yerr , last last masak jela sendri , sabar jela sampai kuning baby turun , penat ohh ulang alik nak dkt sebuln dah😵 ... iktiar la apa2x pun ... darah O juga husbnd pun darah O , kuning naik trun je geram pula😂😭...

Hi mommy. Halia antara salah satu bahan nya. Bila anak masih kena kuning nurse tak galakkan makan makanan yang ada halia

Mcm sy pun tgh pantang skg. Beli nasi ayam tp tukar nasi dia ke nasi putih🤗

nasi die pakai bwg, halia, serai, perasa, kulit ayam.