susu Calla Milk

ada tak mmy yg mnum susu calla milk ni?? boleh shaare feedback. #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

19 Balas

Sy dah minum perisa blueberry 12 kotak setakat ni... HB cantik.. minum seawal awal trimester... skrg dah 26w..

4mo ago

minum 1 sachet jer sehari

ikut atas penerimaan badan org jugak . kawan saya pregn 4month . minum calla milk , HB dari 10.0 drop ke 8.0

Sy mnum dr awal pregnant.. first check hb 13... bg sy mmbntu calla milk ni.. rsa pn sedap..

saya minum yg blueberry punya. setakat ni alhamdulillah hb ok

4mo ago

Ada gdm tak

saya minum dari awal pregnant, hilang alah.. dan hb tinggi 14, no gdm

saya minum cm ni hb cantik & anak takde kuning walaupun saya darah O

bagus untuk hb kulit bby putih bersih banyak manfaat

saya minum masa preggy first. sedap, tapi biasa je.

Wah nak try la thanks for sharing mummies!