Opk Negatif tapi Pregy??

Ada tak mcm ni??? Biasanya upt positive.. opk pon positive kan.. tapi ada tak yg upt positive.. opk negatif ???

5 Balas

Ade snap pic tak?.. sbb klu opk positif, upt akan positif.. besar kemungkinan pregnant. Tpi klu opk je positif, upt negatif, bole jadi sbb lambat ovulation. Dan klu upt positif, opk negatif, mybe salah opk tu rosak. Ape pon tgu betol2 delay period. Paling sahih nk cek pregnant adalah upt. Then scan kat klinik.

nk taw pregy tgok upt je... jgn penim2 duk pk opk tu... kalau rancang nak wat anak baru pk pasal opk...

Ada tak ye????

Ada.

Ada