SEMBELIT

Ada Tak Makanan Yang Bagus Untuk Ibu Hamil Untuk Lawaskan Air Besar Dan Kecil.. Sebab Saya Sembelit... Susah Untuk Buang Air Besar.. Lagi Satu... Saya Minum Amnum... Saya Jadi Cirit Birit Teruk...Bila Saya Tak Minum Anmum Saya Akan Sembelit... Macamana Saya Nak Atasi.. Menganggu Kandungan Saya Tak.. #10Week3Day #FisrtBaby

1 Balas

Minum air kosong at least 1.5L sehari. Mkn kurma setiap pagi dlm 2-3 biji. Bnykkan berjalan and mkn buah high fibre mcm betik/ sayur hijau. Harap dpt bantu

4y ago

Ok... Baru faham... Mungkin juga sbb sy kurang minum air... Sbb sy mabuk teruk.. Muntah muntah.. Nk telan air pun kadang muntah balik.. Sy cuba untuk banyakkan minum air... Terima kasih banyak banyak sbb sharing tips ni..