Makan fries selalu

Ada tak macam saya? Suka makan fries and wajib makan setiao minggu? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #bantusharing

25 Balas

Saya tk boleh makan makanan berasakan kentang walaupon saya suka sngt2 sbb nnti kena gastric. Sedih

ya Allah sama sis,sy pun mmg suka fries. yg lain tk lalu nk mkn, tp fries boleh habiskan 2 bungkus🤣🤣

11mo ago

Ye awak, makanan lain masa b4 pregnant suka bila pregnant sume dah tak suka. Tapi fries tetap dihati 😭😭💗

Yup saya la tu tiap minggu mesti nak fries cicah plak sundae coklat , baby keluar elok je 😬

11mo ago

Yeay jumpa juga geng alien hahaha

saya pun..suka mkn fries time pregnant.klau xpregnant tgk fries tu biasa je xmenarik selera pun🤭

11mo ago

Saya dari dulu suka taoi pelik pregnant pun suka 🥲🥲

sy pula asyik nk mkn coklat je ari2. kek coklat paling nak. hehe. naseb baik x sangkut gdm

Samaaaaa. Fries, burger, pizza. Itu jer yang lalu makan time pregnant haritu ah sudahhh 🫣😂

11mo ago

kdg2 terpikir jgk..omputeh kan makan western,piza,fires,gandum roti gitu.elok je dorg ngandung kan😅

saya kalau boleh nak setiap hari. Jagung rebus pun nak setiap hari😌

11mo ago

Jagung susu rebus best!

kdg2 je sis. lepak kat mcd 😌. dah hujung2 trimester, xde dah 🤭

11mo ago

Hehe saya ni kalau boleh tiap minggu nak makan fries cicah sundae cone 😮‍💨

mcm sye la kurg mkn nasik tpi klau bende ii gitu laju je sye mkn😂

11mo ago

Ye awak, kalau nasi putih haih seksa nak habiskan

baru smlm beli 2 large fries mcd. saya 23weeks 3days. hehehe