Alahan petang bukan pagi.

Ada tak korang yang sama macam saya, saya evening sickness bukan morning sickness. Pagi-pagi ok lagi, boleh makan macam-macam makanan, bila dah nak dekat petang mulala rasa nak muntah. Tak selera nak makan. 😬

9 Balas

saya pun macamtu sis... pagi sampai tengahari ok lagi.. bila dh petang mulalah mual, mutah, kembong, takleh hidu bau makanan 🤧🤧

ade je sis..sy pun cmtu pg ok je masuk ptg smpi ke mlm mule2 la selera xde muntah2..kdg2 tgh tido pun bleh muntah🤦‍♀️

Saya pn sama. Muntah mesti ptg/malam. Pagi muntah bru sekali je. Loya pagi bearable lg, lps lunch smp ke malam loya sgt

Ada je sis, mcm sy.. Petang ke mlm mmg mual muntah2.. Pagi ok masih boleh mkn2 😂 bila mlm xlalu nak mkn

sama saya mcm tu juga bila nak ke ptg smpai nak ke mlm mula lah alahan dia . Tak pening muntah 😭

Ada, sya macam tu la. petang smpai ke malam mula laaa mual2 pening nya tu 😌😌

Awal2 prgnant pun sy alahan ke mlm, mai loya je perut pun jd sebu

sama! ingt saya je gitu😭

normal la tu